opc_loader

Zadelkasten.nl biedt u een groot assortiment van eenvoudige zadelkast tot de meest luxe concourskast. Daarnaast leveren wij ook een zeer groot assortiment accessoires voor uw zadelkast.

Wij streven ernaar om al onze producten ruim voldoende op voorraad te hebben, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Dagelijks verzenden wij onze zadelkasten door geheel Nederland, België en Duitsland.

Naast onze webshop, bent u uiteraard ook van harte welkom aan ons magazijn in Aalten. Hier kunnen wij u uitgebreid informeren over onze zadelkasten, adviseren welke afmeting en/of uitvoering het beste bij uw wensen aansluit maar u bovenal laten kennismaken met de hoge kwaliteit en afwerkingsniveau van onze zadelkasten.

Als u langs wilt komen, dient u wel vooraf even telefonisch een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Voor een afspraak bel: 0543-216282 of 0031-620627931
Komt het u beter uit, om in het weekend of in de avonduren langs te komen? ook dat kan, wij zijn hierin erg flexibel en staan ook dan graag voor u klaar na telefonische afspraak.

Kortom heeft u vragen of wilt u een keer langs komen om onder het genot van een heerlijk kopje koffie onze zadelkasten te bezichtigen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze enthousiaste contactpersoon. Hij helpt u graag verder!

 

Afspraak maken of vrijblijvende info? Bel onze contactpersoon:

Marcel Jansen

0543-216282
0031-620627931 (mobiel ook in de avonduren/weekeinden bereikbaar)