Sponsorhindernissen

Sponsorhindernissen

Bij Nedlandic geloven we sterk in de kracht van samenwerking en partnerschappen. We begrijpen dat bedrijven en organisaties vaak op zoek zijn naar innovatieve manieren om hun merk te promoten en betrokkenheid bij de rijvereniging/manege of evenement te tonen. Daarom bieden wij sponsorhindernissen aan als een unieke kans voor uw bedrijf om zowel uw merk als uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Wat zijn sponsorhindernissen?

Dit zijn op maat gemaakte hindernissen, compleet naar uw wens. Wij houden hierbij rekening met de uitstraling van uw bedrijf en de boodschap welke u wil overbrengen. Er zijn talloze mogelijkheden en vrijwel alles is mogelijk. Bekijk hieronder alvast enkele voorbeelden.

Versterk uw merkidentiteit en zichtbaarheid: Door een hindernis te sponsoren dat past bij uw bedrijfsmissie en waarden, kunt u uw merkidentiteit versterken. Uw bedrijfsnaam wordt prominent weergegeven in het hindernisparcours, waardoor u opvalt bij deelnemers, toeschouwers en uw hindernis komt terug in de media/ social media. Dit vergroot de zichtbaarheid van uw merk.

Wij staan klaar om met u samen te werken om een op maat gemaakte sponsorhindernis te ontwikkelen.

Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte en ontwerp te ontvangen.

SponsorhindernissenVoeg uw logo toe het liefst als een vector bestand of een pdf