informatie zadelkasten

Ons bedrijf 

Zadelkasten.nl is een toevoeging van Nedlandic.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van zadelkasten en hoogwaardig hindernismateriaal. Wij leveren onze producten vanuit onze vestiging in Kootwijkerbroek aan particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij streven naar het leveren van kwaliteitsproducten. 

Onze zadelkasten:
Onze zadelkasten worden geproduceerd met hoogwaardige materialen. De zadelkasten zijn robuust en stevig, daarom bieden ze de perfecte bescherming voor je waardevolle zadels en accessoires.

In de zadelkasten kan je meer spullen kwijt dan alleen zadels, denk bijvoorbeeld aan het opbergen van hoofdstellen, dekjes en verzorgingsartikelen voor je paard of pony. 

Onze zadelkasten zijn uitgerust met hoogwaardige sloten, zodat je met een gerust hart je waardevolle spullen kunt opbergen. 

Nedlandic:
Op onze website www.nedlandic.nl kan je nog veel meer producten vinden. Bijvoorbeeld kunststof grastegels en een uitgebreid assortiment van hooiruiven en voerruiven. Daarnaast kan je ook nog alles vinden op het gebied drinkwatervoorziening, drinkbakken rondpompsystemen enz. Ook hebben wij op deze website een uitgebreid assortiment weidehekken en weideafrastering, kruiwagens maar ook hekwerk.

Contactgegevens:
Voor informatie en advies kan je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Telefoon: 0342-444585
Mobiel (whatsapp ook mogelijk): 06-24851301
Email: info@nedlandic.com

KvK nummer: 09143517
BTW-nummer: NL813376373B01

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00
Zaterdag van 09:00 tot 12:00
Zondag en feestdagen gesloten