opc_loader

Exclusieve opstaphulp 4 treden

Opstaphulp exclusief vier treden voor opstappen paard

Deze zeer sterk uitgevoerde opstaphulp is:

  • Sterk uitgevoerd
  • Belastbaar tot 260 kg
  • Hoogte: 81 cm
  • Lengte: 105 cm
  • Breedte: 49 cm
  • Gewicht: circa 20 kg
  • Leverbaar in de kleuren blauw en zwart
(Prijs excl. btw) 230,58
279,00

Kleur

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info

 Top kwaliteit
 Deskundige klantenservice
 Hoge klant tevredenheid
 Goede prijs / kwaliteits verhouding
 Veilig kopen & betalen

Levertijden
Levertijd:
Uit voorraad leverbaar: 1-3 werkdagen
Beschrijving

Opstaphulp exclusief vier treden voor opstijgen paard en pony

Deze extra hoge en zeer sterke opstaphulp maakt niet alleen het opstijgen erg makkelijk, het wordt ook veiliger. De opstap hulp is op alle 3 de treden voorzien van een goede antislip, zodat men bij nat weer of gladde rijlaarzen toch goed grip heeft. Door de extra hoogte wordt het opstappen op uw paard of pony nog eenvoudiger.

Steeds meer mensen maken gebruik van een opstaphulp, niet alleen omdat het veiliger is voor de ruiter maar het is ook beter voor het zadel, en zeker niet onbelangrijk, het is beter voor de rug van het paard.

Het risico op blessures aan de benen van paarden wordt ook aanzienlijk minder met het gebruik van deze opstaphulp. Bij een normaal opstapkrukje is er een risico dat het paard met de benen tussen de treden instapt. Het krukje kan daardoor kapot gaan en het paard kan daar zijn benen aan verwonden. De opstaphulpen van Nedlandic zijn helemaal gesloten en hebben geen enkele scherpe kant.

De opstaphulp kan, naast het gebruiken bij het opstappen, ook gebruikt worden tijdens het poetsen, scheren of invlechten van een paard of pony.

De opstaphulp stat altijd stevig op de grond. Het soort kunststof is erg stevig en hard en deukt niet in bij het opstappen.