Jumbo zadelkast

Jumbo zadelkast

De Jumbo Zadelkast een enorme opbergkast!

Kenmerken:

Inbraakwerende deuren: De deuren van de Jumbo Zadelkast zijn uitgerust met een 3-puntssluiting, wat betekent dat ze op drie plaatsen vergrendelen. Hierdoor geniet u van maximale veiligheid voor uw kostbare paardensportuitrusting.

Geïntegreerd cilinderslot: Het in de deur geïntegreerde cilinderslot, compleet met reserve sleutel, biedt extra gemoedsrust en zorgt ervoor dat uw bezittingen veilig opgeborgen zijn.

Flexibel interieur: De kast is voorzien van een in diepte verstelbaar legbord (keuze uit 40 cm of 60 cm), waardoor u de indeling kunt aanpassen naar wens.

Verstelbare zadelsteun: Geniet van de mogelijkheid om de zadelsteun in hoogte te verstellen of uit te breiden met een extra zadelsteun.

Compleet georganiseerd: Twee hoofdstelhangers, twee kledinghaken en twee zweephouders bieden voldoende ruimte voor het netjes opbergen van al uw paardensportaccessoires.

Ventilatie en duurzaamheid: De muisdichte ventilatie zorgt voor een gezonde luchtcirculatie zonder concessies te doen aan de veiligheid. De zadelkast is vervaardigd uit Sendzimir verzonken staalplaat van absolute hoge kwaliteit, wat resulteert in uitstekende roestwerendheid en duurzaamheid op lange termijn.

Veiligheid in detail: Bladscharnieren en zorgvuldig afgewerkte randen zorgen ervoor dat er geen scherpe delen zijn die u of uw eigendommen kunnen beschadigen.

Leverbaar in verschillende breedtes: 150 cm, 180 cm, 200 cm

De Jumbo zadelkast wordt gemonteerd geleverd waardoor deze direct gebruiksklaar is.

Zadelkast Jumbo 150x75x100
Zadelkast Jumbo 150x75x100
Levering 2-5 weken
Zadelkast met dubbele deuren
Grote zadelkast met dubbele deuren. Bij deze ruime zadelkasten is het mogelijk om de zadelsteunen aan de achterzijde of aan de zijkant bevestigd kunnen worden. 
Afmetingen: 100cm x 75cm x 150cm
2 hoofdstelhaken
2 kledinghaken
1 schap
Zadelkast Jumbo 180x75x100
Zadelkast Jumbo 180x75x100
Levering 2-5 weken
Extra grote zadelkast
Deze zeer ruime zadelkast biedt de mogelijkheid om de zadelsteunen aan de zijkant van de kast te bevestigen, wat vooral voor zwaardere zadels een voordeel is. 
Afmetingen: 100cm x 75cm x 180cm
2 hoofdstelhaken
2 kledinghaken
2 schappen

Zadelkast Jumbo 200x75x100
Zadelkast Jumbo 200x75x100
Levering 2-5 weken
Zadelkast Jumbo met dubbele deuren
Met deze extra grote zadelkast is er altijd genoeg plek om je spullen op te bergen. De zadelsteunen kunnen aan de zijkant of aan de achterkant bevestigd worden.
Afmetingen: 100cm x 75cm x 200cm
Wordt standaard geleverd met:
2 hoofdstelhaken
2 kledinghaken
2 schappen